top of page
Zoeken

De meest originele woonaccessoires voor in jouw huis

Bijgewerkt op: 28 okt. 2022

Je kunt je huis op 1.001 manieren inrichten. Om je huis mooi te stylen kun je tegenwoordig gelukkig online overal inspiratie op doen. Het hangt er natuurlijk vanaf welke woonstijl er bij je past. Houd je van een lichte inrichting, van donker hout, zware meubels of veel kleur? Dit vormt vaak de basis in je huis. Vervolgens kun je je huis gezellig aankleden met accessoires.


Van mooie kunstcollecties tot servies, van vazen tot kaarsen, woonaccessoires geven je huis een persoonlijk karakter. Hiermee maak je een huis echt tot een thuis.


Ben jij gek op woonaccessoires en altijd op zoek naar iets origineels om je woning mee aan te kleden? Wij vonden onderstaande gave items voor je!



Koekoeksklok

woonaccessoires koekoeksklok

Wellicht herken je de koekoeksklok omdat je grootouders deze toen je klein was aan de muur hadden hangen? Deze Koekoeksklok is alleen een stuk moderner dan de klokken die je vroeger zag. Hij is in verschillende hippe kleuren verkrijgbaar. En het leukste, elk uur komt er een vogeltje tevoorschijn. Je kunt de vogel drie verschillende volumes geven die je zelf kunt regelen.


Je bestelt hem hier.




Unieke XXL Geurkaars

woonaccessoires XL Kaars

Kaarsen zijn perfect voor het creëren van licht, warmte en sfeer in je woning. Deze 'My head is on Fire' XL kaars is echt een statement piece in je woonkamer! De kaars bevat 3000 gram licht geparfumeerde raapzaadwas. Hij is gevuld met de geur van de Frangipani-bloem. Je zult genieten van een tropische, bloemige en fruitige geur met een citrusnuance.

Deze unieke geurkaars past in bijna elk huis!


Bestel hem hier.




Vaas met led-verlichting

woonaccessoires vaas met led-verlichting

Met deze unieke vaas met led-verlichting staan je bloemen altijd in een prachtig licht.

Je zet ze zo echt in de spotlight en het geeft een speciale sfeer in je woonkamer. De onderkant van de vaas is van hout. Overdag is het een mooie vaas en in de avond is het een unieke en gezellige lamp.


Je bestelt hem hier.






Gouden kraanvogel lamp

woonaccessoires gouden lamp


Ben jij gek op dieren? Dan is deze kraanvogel zeker een hele mooie aanvulling aan jouw interieur. Deze vogel van goud is behalve een gave woonaccessoires ook nog eens een wandlamp! De vogel houdt het snoer van de lamp vast in zijn snavel en voorziet jou op deze manier van licht. Het is niet moeilijk om deze wandlamp aan de muur te bevestigen en met een schakelaar kun je hem aan- en uitzetten.


Je bestelt hem hier.





Marokkaanse Kelim poef

woonaccessoires marokkaanse poef

Dit unieke vloerkussen is toch speciaal om in huis te hebben. Het is met de hand geweven. Het traditionele patroon is uniek en zul je dus alleen in je eigen huis terug vinden. Een echte sfeermaker in je woning.


Je bestelt hem hier.









30 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page