top of page
Zoeken

Get The Look - Interieur editie: Bohemian Industrial

Wat gebeurt er wanneer je een betonnen vloer, een stenen muur en een metalen kast combineert met een jute vloerkleed, een geweven wandkleed en pom pom kussens? Dat schreeuwt natuurlijk meteen: Bohemian Industrial! A match made in heaven. Deze twee interieurstijlen vullen elkaar mooi aan.


Zit je klaar om geïnspireerd te worden?Bohemian Industrieel


Bij deze stijl combineer je eigenlijk twee heel uiteenlopende stijlen. Een industrieel interieur is te herkennen aan donkere kleuren en het gebruik van zware materialen. De Bohemian stijl is juist heel luchtig en relaxt. Vandaar dat deze twee stijlen elkaar zo goed complimenteren en in één ruimte gebruikt worden.


Kleuren uit de natuur


Zoals eerder aangegeven kent het industriële interieur veel donkere kleuren. Bijvoorbeeld een donkergrijze bank of een robuust metalen tv-meubel. Super stoer! Breng dit in balans met riet, hout en andere materialen uit de natuur. Aardetinten en veel groen vullen de ruimte perfect aan. Gebruik kleuren uit de natuur als basis, dit geeft namelijk weer balans.


Maar... wees niet bank om ook een pop of color te introduceren. Je creëert zo een speelse look en een heuse Ibiza vibe!Planten


Planten zijn vaak niet meer weg te denken in een interieur, maar vooral in een industrieel interieur mag een extra grote plant niet ontbreken. Hoe meer groen, hoe beter! Als alternatief kun je ook een mooi gevormde tak in een grote vaas neerzetten.
Verticale tuin

Een tof project om aan te gaan is het creëren van een verticale tuin (ook wel bekend als green wall). Een green wall is een echte eye catcher, maar is daarnaast ook super functioneel. In veel gevallen werkt deze geluidsabsorberend, lucht zuiverend en zorgt het voor een een betere luchtvochtigheid in jouw huis.


Bekijk hieronder deze geweldige ingebouwde green wall in de doucheruimte. Aanvullend met een statement piece als de 'My Head Is On Fire' XXL kaars, waan je je zomaar in een andere wereld! Deze unieke kaars is verkrijgbaar als binnenkaars en heeft maar liefst 6 lonten met 200 uren aan brandtijd. Is het zomer wanneer je dit artikel leest, we got you... De XXL kaars is ook te verkrijgen als buitenkaars, met één grote buitenlont. Super gaaf!


Mix & Match materialen


Gebruik textiel om de ruimte comfy te maken. Denk aan een wandkleed aan de muur, een schapenvacht over de stoel en lekker veel kussens in verschillende patronen & structuren.


of


Combineer staal, steen en leer met exotische accessoires of bijzondere, vintage vondsten. Zo ontstaat er een dynamische en sfeervolle interieur.gekleurd Aztec tapijt op betonnen vloer
Perfect match: gekleurd Aztec tapijt op betonnen vloer


Boho-Industrieel samengevat

  • Combineren van kleuren, patronen en materialen

  • Stoer & tegelijkertijd relaxt

  • Exotisch, veel planten

  • Aardetinten

  • Ibiza vibes met vooral veel rotan, riet en hout

Welke elementen van deze stijl spreken jou het meest aan en zou jij willen introduceren in jouw interieur?

48 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Yorumlar


bottom of page