top of page

Over ons

Wij willen je verrassen, je laten lachen en je laten genieten van elk moment. Of je nu een kaars aansteekt voor ontspanning na een lange dag werken of om een speciale gelegenheid te vieren, wij streven ernaar om de perfecte geurbeleving te creëren. Wij hebben een ruim assortiment met handgemaakte geurkaarsen. Allemaal gemaakt in ons eigen kaarsenatelier. 

 

What’s in the name? 

‘Sonder’ is het besef dat elk persoon die je ontmoet zijn eigen leven leidt, dat elk persoon zijn eigen wereld heeft met zijn eigen persoonlijke ambities, zorgen, pijn, geluk, enz. 

 

Wij geloven dat elk individu een uniek verhaal heeft en bij Scent of Sonder willen we die verhalen vangen in een geur. Of het nu gaat om het herbeleven van een mooie vakantiebestemming, een mooie herinnering aan een geliefde of het creëren van een rustgevende omgeving om te ontspannen. Wij hebben verschillende geuren die passen bij verschillende voorkeuren, zodat ieder zijn of haar eigen persoonlijkheid kan uitdrukken.

 

The ladies behind Scent of Sonder!

Valerie, Hannah en Fenna. Drie vrouwen, met alle drie hun eigen verhaal. Toch hebben ze één ding gemeen: hun liefde voor geur, voor avontuur en voor ondernemen. Reizen, stewardessen, wonen in het buitenland, zeilen, weer terug naar Nederland, en weer vertrekken. Geur is voor hen om al deze mooie momenten te herbeleven. Maar ook om tot rust te komen in hun soms turbulente leventje. 

 

Planet

We streven ernaar om onze passie voor geur te combineren met een duurzame benadering. Daarom gebruiken we plantaardige raapzaadwas voor onze kaarsen, lokaal gekocht in Europa om zo onze ecologische voetafdruk te verminderen. Daarnaast streven we naar het gebruik van verpakkingen die het milieu respecteren. Hiermee willen we een positieve bijdrage leveren aan onze planeet.

 

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de ontwikkelingen binnen ons bedrijf?

Volg dan onze reis op de platforms @scentofsonder

 

It’s nice to meet you!

kaarsen.jpg
WhatsApp Image 2021-11-20 at 13_edited_edited.jpg
bottom of page