top of page
Zoeken

Deze geurkaars past het beste bij jouw sterrenbeeld

Bijgewerkt op: 7 nov. 2022


sterrenstelsel sterrenbeeld

Je sterrenbeeld kan veel zeggen over je persoonlijkheid. Je sterrenbeeld wordt bepaald op de dag dat je geboren wordt. De zon staat op die dag aan een bepaald sterrenteken. Dit veranderd elke maand. Dus ja, we hebben er 12! Astrologen geven aan de hand van je sterrenbeeld advies over allerlei zaken, zoals je gezondheid, je sterke eigenschappen, relaties, welk sterrenbeeld is een goede match met je en welke vooral ook niet. Geloof jij hier in? Wij willen er in ieder geval graag in geloven en lezen altijd dolgraag de horoscopen. Het kan ook heel goed zijn dat je horoscoop invloed heeft op je smaak en…geur! En daarom hebben wij uitgezocht welke geuren het beste bij jouw sterrenbeeld passen. Nieuwsgierig?


Er bestaan veel verschillende soorten geuren families. Vaak gaat je persoonlijke voorkeur uit naar verschillende geuren uit een bepaalde geur familie.


  • Bloemige geuren: rozen, violen, frangipani, lelies, narcissen en jasmijn

  • Oriëntaalse geuren: hars, vanilla, mirre, musk, frankinsence

  • Houtachtige geuren: sandelhout, patchouli en ceder, jeneverbes

  • Frisse geuren: groene thee, water, komkommer, gras

  • Citrus geuren: citroenen, sinaasappels, mandarijnen en bergamotten

  • Chypre geuren: cistus, patchouli, eikenmos en bergamot

  • Aromatische geuren: hout, lavendel, chai en eikenmos

  • Fruitige geuren: kers, appel, vijg, perzik


Zoek hieronder je sterrenbeeld op en vind uit welke geur jou waarschijnlijk het meeste aanspreekt.


Ram Mensen met het sterrenbeeld ram zijn dynamisch, zelfverzekerd en impulsief. Bloemige en houtachtige geuren sluiten goed bij hun persoonlijkheid aan. Geuren zoals frangipani en sandalwood passen dan vaak goed bij je. Shop hier jouw perfecte geurkaars.

Frangipani bloem geurkaars

Stier Stieren zijn passievol en warm. Ze houden van sterke en kruidige geuren. Denk hierbij aan hout, patchouli en chai. Deze geurkaars vind jij als stier waarschijnlijk lekker.

Tweelingen Als tweeling ben je van nature speels, creatief en spontaan. Een combinatie van bloemige geuren en citrus passen goed bij jou. Denk bijvoorbeeld aan bergamot en frangipani.

geurkaars sterrenbeeld
Melkweg

Kreeft Als kreeft ben je vaak heel gevoelig en erg gehecht aan een fijn thuis. Kreeften kunnen zich goed inleven. Je bent een waterteken en frisse geuren passen goed bij jouw. Een kaars die waarschijnlijk heel goed bij jouw zou passen is de 'Seasalt en Sage' geurkaars.

Leeuw Leeuwen hebben een hele sterke persoonlijkheid. Ze staan graag in het middelpunt van de aandacht. Ze brengen vaak energie in een ruimte. Eucalyptus is een geur die goed bij een leeuw past. In deze kaars zit ook een vleugje eucalyptus die jij als leeuw vast lekker vindt.

geurkaars fris eucalyptus

Maagd Maagden passen bij het element aarde. Warme zoete geuren passen goed bij dit sterrenbeeld. Ben jij een maagd? Ga dan voor bijvoorbeeld een kaars met de geur Vanilla. Een fijne vanille geurkaars vind je hier.

Weegschaal Weegschalen zijn charmant en slim. Ze hebben behoefte aan harmonie en balans in hun leven. Geuren die kruidig en fris zijn zullen goed bij je passen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de de geur van groene thee. Een elegante frisse, kruidige geur. Klik hier voor een geurkaars met de geur van groene thee.

Groene thee geurkaars

Schorpioen Schorpioenen hebben vaak een mysterieuze en dynamische persoonlijkheid. Waarschijnlijk houd je het meeste van zoete krachtige geuren. Wat dacht je van de mysterieuze geur van Frankincense Mirre. Deze geurkaars vind je hier.

Boogschutter Als boogschutter kun je niet zo goed tegen negatieve mensen. Je doet er dan ook alles aan om je positieve energie te bewaken. In het weekend geniet je het liefst van een wandeling in de koele buitenlucht. Je favoriete geuren zijn fris en zoet van aard. Denk bijvoorbeeld aan meloen of de frisse geur van jeneverbes, die ruikt naar de frisse lucht van het alpengebergte. Shop hier de kaars die jij 100% zeker lekker zult vinden!

Steenbok Ben jij een steenbok? De meeste steenbokken zijn vaak erg ambitieus en gedisciplineerd. Zeker twee eigenschappen om erg blij mee te zijn. Je houdt dan ook van sterke geuren zoals musk of chai. Waarschijnlijk vind jij deze 'Chai' geurkaars heerlijk ruiken.

steenbok geurkaars chai

Waterman Als waterman hoor jij volgens de astrologische elementen bij het element lucht. Net zoals de tweeling. Wellicht passen jullie op relatiegebied ook wel heel goed bij elkaar want jullie houden onder andere van dezelfde geuren. Als waterman heb je een hele open persoonlijkheid en houd je van bloemige geuren zoals de Frangipani. Klik hier voor een geurkaars met de geur van de frangipani bloem.

Vissen Last but not least, de vis! Als vis heb je een creatieve persoonlijkheid. Daarnaast zijn vissen vaak spiritueel en dromerig. Van een fruitige mix van kers en framboos zul jij als vis heel gelukkig worden. Droom lekker weg wanneer je op de bank zit en een fijne geurkaars brandt. Deze kaars past goed bij jou.

geurkaars kers framboos cherry

Vond je dit een leuk artikel en heb je interesse in sterrenbeelden en de astrologie? Dan heb ik nog een leuke tip voor je. Ik heb onderstaand boek gelezen en het is absoluut een aanrader. In het moment van je geboorte, in combinatie met de stand van de planeten, ligt verbazingwekkend veel informatie besloten.



Hopelijk zien we je terug op één van onze andere blogs!

156 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page