top of page
Zoeken

De meest originele kaarsen op de markt

Bijgewerkt op: 7 nov. 2022

Is het alweer tijd voor een nieuwe kaars in huis? En weet je even niet welke in huis te halen? Misschien geven de kaarsen hieronder je wel enige inspiratie. In dit overzicht vind je de meest bijzondere, gekke en originele kaarsen. Heb jij wel eens van deze kaarsen gehoord?

'New Macbook' - geurkaars

Wanneer je deze geurkaars aansteekt, ruikt jouw huis naar een gloednieuwe Macbook laptop, althans dat is de bedoeling! De Apple accessoires makers Twelve South lanceerden in 2017 de eerste editie 'New Mac'-geurkaars. Deze kaars zou ruiken naar een mix van mint, perzik, basilicum, lavendel, mandarijn en salie. Interessant toch?


De eerste editie 'New Mac'-geurkaarsen gingen als warme broodjes over de toonbank en zijn tot op heden niet op voorraad. Maar...niet getreurd; er is namelijk een 'Mac Candle N°2' op de markt! Deze kaars heeft een nieuw jasje en ook een nieuwe geurencombi gekregen. Je herkent het sterke aroma van bergamot, muskus, limoen en tarragon. Ook benieuwd naar deze frisse geur? Je bestelt hem hier.


Maaltijd of kaars?

Kip in honingsaus, romige spinazie en maisbrood. Nee, we hebben het hier niet over een lekker recept. Deze über realistische foodplatter-kaars wordt gemaakt in Atlanta, VS door Bang'N Candles.


Een tof cadeau voor de foodies onder ons! Bekijk zeker de rest van de kaarsen op de webshop en probeer niet te veel te kwijlen!Voor de sneaker addict

Wat doe je een Sneaker Head cadeau? Een sneakervormige kaars natuurlijk! Deze handgemaakte kaarsen zijn te verkrijgen in de vorm van de iconische Air Jordans. Je hebt ze in alle kleuren en maten (zelfs life-size). Super origineel & fun!


Een wel heel bijzondere kurk...

Blaas nieuw leven in je gebruikte wijnflessen. Heb je een extra mooie wijnfles die je niet in de glasbak kwijt wilt, plop er dan een Merlot-kurk- geurkaars in! De was druipt mooi over je fles en ruikt ook nog eens lekker naar Cherry-Merlot.


Houd jij ook van zoete geuren? Probeer dan onze handgemaakte Maraschino Cherry geurkaars.


Zelfdovende kaars

Deze mega unieke kaars zal zelf doven wanneer de vlam de clip bereikt. Je positioneert zo’n 7.5 cm aan kaars in de koperen kaarshouder en na één uur branden, dooft de kaars zichzelf uit. De volledige kaars brandt tot zo’n 80 uur. De kaars in de foto is gemaakt van 100% bijenwas en bevat citronella olie, ideaal tegen insecten.

Vind een mooi plekje voor deze makkelijk verplaatsbare kaars. Je plaats hem in de tuin, balkonruimte, of je neemt het mee naar de camping. Deze kaars is gegarandeerd het middelpunt van de belangstelling!

Fun fact: In de 17e eeuw werd deze kaars door ouders gebruikt om de tijd te monitoren hoe lang een jongeman het hof maakte bij dochterlief. Your time is up, fella! The candle has spoken.


Welke van de bovenstaande kaarsen wil jij in huis?

23 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

תגובות


bottom of page