top of page
Zoeken

7 redenen om een kaars in huis te halen

Bijgewerkt op: 28 okt. 2022

Kaarsen, ze zijn uit de meeste interieurs niet meer weg te denken. Ze hebben veel voordelen en worden gebruikt voor verschillende doeleinden. Lees hieronder 7 redenen waarom jij een kaars in je interieur zou moeten hebben.Kaarsen brengen gezelligheid


Een kaars brengt altijd een gezellige sfeer in je woning. Brand een paar kaarsen en je woonkamer oogt meteen knus. Kaarsen hebben dezelfde functie als licht maar brengen nog net iets meer warmte. Een lekker avondje op de bank, gordijnen dicht, kaarsen aan.


Kaarsen zijn romantisch


Laat de vonk maar overslaan! Samen dineren met kaarslicht. 100% garantie voor een romantische date. Of slaat de stemming wat toe? Steek de kaarsen aan, stook de kachel omhoog, het zachte kaarslicht zorgt zeker voor een boost.


Kaarsen ter decoratie


Kaarsen zijn erg stijlvol en geven net even die finishing touch aan je interieur. Je kunt ze in ontzettend veel verschillende kleuren en maten kopen. Voor elke ruimte heb je verschillende kaarsen en geuren. Het tovert je badkamer om tot een spa. Maar ook buitenshuis op je veranda of terras is het een mooie toevoeging.


Kaarsen voor een fijne geur in huis


Met geurkaarsen kun je je hele huis lekker laten ruiken. Er zijn veel verschillende geurkaarsen beschikbaar en zo is er voor iedereen iets. Zo kun je kiezen uit bloemige geuren, of citrus geuren, oriëntaalse of oosterse geuren, chypre geuren of houtachtige geuren. Je kunt zelfs je huis naar zelfgebakken appeltaart laten ruiken! Je huis ruikt in een mum van tijd naar vanille boter koekjes met onze ‘Everything Is Gonna Be Vanilla’- kaars. Laat iedereen geloven dat je heel de middag in de keuken hebt zitten zwoegen.


Let’s celebrate!


Heb je iets te vieren? Kaarsen voegen iets feestelijks toe bij veel verschillende gelegenheden. Zoals bij een verjaardag, geboorte of een huwelijk.


Kaarsen en gezondheid


Kaarsen branden kan gezondheidsvoordelen geven. Niks is zo belangrijk als self-care. Ben je gestresst? Zo kan een kaars branden heel rustgevend werken en heeft het een kalmerend effect.


Kaarsen voor meditatie

Kaars medidatie

Kaars meditatie is wanneer je tijdens het mediteren je focust op de brandende vlam van een kaars. Voor veel mensen is dit een eenvoudige manier van mediteren omdat je je kunt concentreren op de vlam. Ook heeft de geur een grote invloed op je meditatie. Zo is onze Myrrh erg fijn om te gebruiken tijdens het mediteren.
29 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page