top of page

Workshop: Maak Je Eigen Geurkaars

De kaarsenworkshop van Leeuwarden

IMG-3375_edited.jpg

Ben jij benieuwd hoe een kaarsenmaker te werk gaat? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Welkom bij Kaarsenworkshops, dit is de leukste workshop plek van Leeuwarden. Hier leren wij jou in 90 minuten alle ins- and outs van het proces en ga je met een eigengemaakte geurkaars naar huis. 

 

Wie zijn wij 

De kaarsenworkshop Leeuwarden wordt gehost door de eigenaren van Scent of Sonder. Wij maken handgemaakte geurkaarsen van duurzame raapzaadwas. Dit doen wij met veel passie vanuit ons kaarsenatelier in het centrum van Leeuwarden! Het is ontzettend leuk om te doen, en zo kwam het idee om dit ook met andere mensen te willen delen. 

Wat ga je doen?

We leiden je door het kaarsenmaakproces. Je mag je eigen kaars afgieten, zelf je geur bepalen en een eigen twist aan het label geven. 

 

Voor wie is deze workshop? 

Iedereen is welkom! Heb je iets te vieren, een vrijgezellenfeest, een verjaardag, teambuilding, of lijkt het je gewoon leuk om je eigen geurkaars te maken? Kom gezellig langs!

 

Inclusief:

  • 90 minuten lang gezelligheid

  • Je eigen gemaakte geurkaars t.w.v. €20,- mee naar huis

  • Koffie / thee met wat lekkers

Prijs:

€45 per persoon

 

Aantal personen:

1 tot 9 personen - locatie kaarsenatelier Nieuweburen Leeuwarden
Groepen vanaf 10 personen en meer - externe locatie centrum Leeuwarden

Interesse? Bekijk de beschikbare data & boek jouw workshop. Of geef je op via onderstaand contactformulier. Graag horen wij meer over het aantal personen en de data. Heb jij een andere datum in gedachte, doe ons een berichtje!

workshops

EEN ANDERE DATUM?

BOEK VIA DIT FORMULIER!

Nieuweburen 136

8911GB Leeuwarden

Friesland

Tel: 06-83977782

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
Bedankt voor je aanvraag
bottom of page